Lead-Desk

DE BRUG TUSSEN MARKETING EN SALES

Je spendeert veel marketingtijd en -budget aan het genereren van leads. Alleen heeft Sales vaak onvoldoende tijd om deze op te volgen. Het gevolg? Waardevolle leads die ergens tussen Marketing en Sales verloren gaan. Dit kost budget én omzet. Onze Lead-Desk is de brug tussen Marketing en Sales. Zo profiteer je optimaal van de leads uit jouw campagnes.

DE VOORDELEN VAN DE LEAD-DESK

  • Professional(s) bij jou op kantoor
  • Leads kwalificeren en nurturen tot sales opportunities
  • Aantrekkelijke sales pijplijn
  • Marktontwikkelingen signaleren
  • Hogere marketing ROI

WARME LEADS IN PLAATS VAN LEADS TUSSEN WAL EN SCHIP

Met onze Lead-Desk vallen er geen leads meer tussen wal en schip. Kies je voor de Lead-Desk dan plaatsen we bij jou op locatie een of meerdere Executive Sales. Zij zijn de link tussen je marketing- en salesafdelingen; constant in contact met jouw eindklant. Ze zorgen dat de leads die Marketing genereert, verder genurtured worden.

Vervolgens dragen ze de warme leads op het juiste moment over aan Sales. Ze weten als geen ander wanneer een lead open staat voor een gesprek met Sales en of dit op korte termijn een deal kan opleveren. Zo kan Sales de tijd efficiënter besteden aan concrete verkoopkansen.

Op deze manier haal jij meer rendement uit je marketingbudget en genereer je meer omzet. Commercieel succes in een stroomversnelling!

MEER WETEN OVER DE LEAD-DESK?

Download hier de brochure met aanvullende informatie

Onze werkwijze

Deze bedrijven gingen je voor