REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

Door de jaren heen hebben wij onze Sales helden al voor veel verschillende grote en kleine ICT-bedrijven in mogen zetten. Wij zijn trots op het vertrouwen dat wij hun commerciële succes in een stroomversnelling kunnen zetten.

Portiva-Marcia Moestoredjo

“Er zit een zeer gedreven Inside Sales Marketeer van Heliview PMS bij ons op locatie. Deze heeft in 3 maanden tijd al 30 SQL’s voor ons gegenereerd.”.”

Marcia Moestoredjo
(Interim) Manager Marketing & Communications – Portiva
SAP-Karin Slenders

“Heliview PMS snapt het totale demand proces goed. Door onze samenwerking hebben we al na een halfjaar een hogere pijplijn value met marketing leads als bron.”

Karin Slenders
Marketing Director SAP Netherlands – SAP
Dirk van Oudvorst - Microsoft Nederland

“Heliview Professional Marketing Services is een waardevolle verlenging van ons salesteam. Doordat we via Heliview PMS snel kunnen opschalen zijn er veel meer klantcontacten én concrete leads. Deze samenwerking bevalt ons al jaren prima.”

Dirk van Oudvorst

Business Development Manager – Microsoft Nederland
Yvonne van Schaik - Tagetik

“Heliview PMS luistert naar ons verhaal en komt met een duidelijke visie die zich doorvertaalt naar een heldere aanpak van het gehele proces. Pragmatisch en professioneel.”

Yvonne van Schaik
Marketing Manager Benelux –
CCH Tagetik Benelux
Tom Storm - CAM

“We werken al 9 jaar samen met Heliview PMS. Dit heeft mede geholpen om CAM op de kaart te zetten en naamsbekendheid te creëren. Het persoonlijke gevoel dat ik ervaar bij Heliview PMS is voor mij hun onderscheidende factor.”

Tom Storm
Go-To-Market – Cam IT Solutions
Trend Micro - Ilona

“Heliview PMS onderscheidt zich door flexibiliteit en door kennis van de IT-markt. Dat is de kracht van Heliview PMS; ze begrijpen het bredere spectrum van de markt.”

Ilona van Ginkel
Marketing Manager – Trend Micro Nederland
Wouter Tiebot - Citrix

“Ik ben heel blij met hoe Heliview PMS ons heeft geholpen. En nog steeds helpt. We lopen voor op onze targets en ik kan mij volledig focussen op de strategie en het bedenken van nieuwe interessante initiatieven.”

Wouter Tiebot

Marketing Manager – Citrix