DATABASE SERVICES

Een database met hoogwaardige gegevens voor effectieve marketingcampagnes

Een minimale vereiste om op hoog niveau marketing automation te kunnen implementeren is een sterke database van contacten en leads. Naast het inzetten van ons adressenbestand ten behoeve van leadgeneratie, kunnen wij ook voor u een database verrijken, (op-)bouwen en/of updaten.

Het in kaart brengen en gestructureerd administreren van contactpersonen, contactgegevens, e-mailadressen, post- en bezoekadressen en welke informatie u ook wenst. Het ligt in de natuur van onze organisatie!

Database services

Marketing automation is een van de grootste trends voor marketeers, op de voet gevolgd door… databasemanagement! Je wilt gericht en relevant targeten: De voorwaarde is een sterke database met voorkennis over de klant. Werken vanuit een vervuild en verouderd adressenbestand resulteert in gemiste omzet. Wist u dat er gemiddeld meer dan 24% van de bedrijfsgegevens wijzigt per jaar? Op niveau van contactpersoon ligt het percentage zelfs op 38%. Hiermee behaalt u de gewenste resultaten op uw marketing campagnes niet.

Meer weten over Database Services?

Download hier de brochure met aanvullende informatie

WAAROM DATABASE SERVICES?

De huidige technologie stelt eisen aan de kwaliteit van uw data waardoor u de invoer, verwerking en update van gegevens constant moet monitoren. Een eenmalige update van uw contactenbestand is ontoereikend en omdat uw zakelijke prioriteiten doorgaans elders liggen, blijft structureel beheer van databases vaak onderbelicht.

HOE GAAT DAT IN ZIJN WERK?

Door de inzet van onze Marketeers wordt de kwaliteit van uw data structureel gewaarborgd. Denk hierbij aan het verrijken van het gegevensbestand, updaten van oude data, integratie van nieuwe data en het verwijderen van overbodige data.

WAT IS HIERVAN HET RESULTAAT?

Met een up-to-date database geven uw marketingactiviteiten resultaat. Wij richten voor u een gestructureerd proces in waardoor oude data wordt opgeschoond, binnenkomende data op de juiste wijze verwerkt en tegelijkertijd vergeleken met bestaande data. Dit resulteert in gestroomlijnd proces met een hoogwaardige database die te allen tijde inzetbaar is voor uw campagnes.

DEELNEMERSWERVING

Heeft uw organisatie onvoldoende mankracht voor de werving rondom uw events? Deelnemerswerving zorgt voor deelnemers én naamsbekendheid!

LEADKWALIFICATIE

Bent u op zoek naar ondersteuning van het salesproces? Voor het genereren van kwalitatieve leads is Leadkwalificatie precies wat u zoekt.

KENNISNETWERK

Moeite met klanten bereiken die nog niet op de hoogte zijn van uw verhaal? Het Kennisnetwerk is de doeltreffende marketingstrategie die u nodig heeft.

ROUND TABLES

Vindt u  het lastig prospecten op het hoogste niveau te bereiken? Over de as van kennisdeling komt u met hen aan tafel tijdens een Round Table.

LEAD DESK

Merkt u dat er nog geregeld leads tussen wal en schip vallen? Om de gap tussen marketing en sales te verkleinen is de Lead Desk propositie interessant.

DATABASE SERVICES

Geen resources voor het structureel updaten  van de database? Voor meer resultaat op uw marketingactiviteiten maakt u gebruik van Database Services.