Lead-Desk

Lead-Desk: brug tussen Marketing en Sales

Je spendeert veel marketingtijd en -budget aan het genereren van leads. Alleen heeft Sales vaak onvoldoende tijd om deze op te volgen. Het gevolg? Waardevolle leads die ergens tussen Marketing en Sales verloren gaan. Dit kost budget én omzet. Onze Lead-Desk is de brug tussen Marketing en Sales. Zo profiteer je optimaal van de leads uit jouw campagnes.

Waarom kiezen voor de Lead-Desk?

  • Professional(s) bij jou op kantoor, voor een kort project of voor langere termijn
  • Snel starten
  • Leads kwalificeren en nurturen tot sales opportunities
  • Aantrekkelijke sales pijplijn
  • Marktontwikkelingen signaleren
  • Hogere marketing ROI

Warme leads in plaats van leads tussen wal en schip

Met onze Lead-Desk vallen er geen leads meer tussen wal en schip. Kies je voor de Lead-Desk dan plaatsen we bij jou op locatie een of meerdere Executive Sales. Zij zijn de link tussen je marketing- en salesafdelingen; constant in contact met jouw eindklant. Ze zorgen dat de leads die Marketing genereert, verder genurtured worden.

Vervolgens dragen ze de warme leads op het juiste moment over aan Sales. Ze weten als geen ander wanneer een lead open staat voor een gesprek met Sales en of dit op korte termijn een deal kan opleveren. Zo kan Sales de tijd efficiënter besteden aan concrete verkoopkansen.

Op deze manier haal jij meer rendement uit je marketingbudget en genereer je meer omzet. Commercieel succes in een stroomversnelling!

Portiva-Marcia Moestoredjo

Er zit een zeer gedreven Inside Sales Marketeer van Heliview PMS bij ons op locatie. Deze heeft in 3 maanden tijd al 30 SQL’s voor ons gegenereerd. ”

Marcia Moestoredjo – Portiva

SAP-Karin Slenders

Heliview PMS heeft verstand van zowel Marketing als Sales en kan heel goed de burg slaan tussen deze twee. Heliview PMS snapt het totale demand proces goed. Door onze samenwerking hebben we al na een halfjaar een hogere pijplijn value met marketing leads als bron.”

Karin Slenders – SAP Netherlands

Meer weten over de Lead-Desk?

Ontdekken

Doe de keuzehulp en je weet binnen 1 minuut of de Lead-Desk voor jou de beste oplossing is.

Brochure lezen

Download de Lead-Desk brochure met aanvullende informatie.

Contact opnemen

Laat je adviseren door een van onze sales collega’s, bespreek de mogelijkheden en laat eventueel een offerte opstellen.

Direct vrijblijvend een offerte aanvragen

Onze werkwijze

Deze bedrijven gingen je voor