HOGERE ROI DOOR LEADKWALIFICATIE

MEER AFSPRAKEN MET KWALITATIEVE LEADS

Je hebt je doelgroep in kaart maar onvoldoende capaciteit voor acquisitie? Je hebt genoeg marketingleads maar te weinig tijd om ze op te volgen en te kwalificeren? Dan kan tijdelijke of structurele ondersteuning in de vorm van B2B Leadkwalificatie uitkomst bieden.

DE VOORDELEN VAN B2B LEADKWALIFICATIE

  • BANT-gekwalificeerde leads
  • Meer ROI uit het marketingbudget
  • Nieuwe doelgroepen aanboren
  • Meer relevante afspraken voor Sales
  • Aantrekkelijke sales pijplijn
Wil je écht grip krijgen op je processen en salesfunnel? Download onze whitepaper en vind de juiste knoppen om de verschillende fasen in het verkooptraject optimaal op elkaar af te stemmen.

MEER AFSPRAKEN MET KWALITATIEVE LEADS

Marketing speelt een belangrijke rol in het genereren van leads. Het vervolgproces om leads te kwalificeren en te nurturen is echter tijdrovend, met als gevolg dat dit vaak onvoldoende gebeurt. Wij kunnen je helpen met het genereren van kwalitatieve leads, die leiden tot offertes en conversie.

Vanuit ons kantoor in Breda bellen we specifieke doelgroepen, online leads en/of deelnemerslijsten en maken we afspraken met deze contacten. Zo komen je Accountmanagers bij nieuwe organisaties aan tafel. We bouwen voor jou een interessante salesfunnel, die omzet verhoogt en je investering terugverdient. Haal ook meer rendement uit je leads én je budgetten!

MEER WETEN OVER B2B LEADKWALIFICATIE?

Download hier de brochure met aanvullende informatie

Onze werkwijze

Deze bedrijven gingen je voor