B2B Leadkwalificatie

Leadkwalificatie: meer afspraken met kwalitatieve leads

Je hebt je doelgroep in kaart maar onvoldoende capaciteit voor acquisitie? Je hebt genoeg marketingleads maar te weinig tijd om ze op te volgen en te kwalificeren? Dan kan tijdelijke of structurele ondersteuning in de vorm van B2B Leadkwalificatie uitkomst bieden.

Waarom kiezen voor B2B Leadkwalificatie?

  • BANT-gekwalificeerde leads
  • Meer ROI uit het marketingbudget
  • Nieuwe doelgroepen aanboren
  • Meer relevante afspraken voor Sales
  • Aantrekkelijke sales pijplijn

Hogere ROI door Leadkwalificatie

Marketing speelt een belangrijke rol in het genereren van leads. Het vervolgproces om leads te kwalificeren en te nurturen is echter tijdrovend, met als gevolg dat dit vaak onvoldoende gebeurt. Wij kunnen je helpen met het genereren van kwalitatieve leads, die leiden tot offertes en conversie.

Vanuit ons kantoor in Breda bellen we specifieke doelgroepen, online leads en/of deelnemerslijsten en maken we afspraken met deze contacten. Zo komen je Accountmanagers bij nieuwe organisaties aan tafel. We bouwen voor jou een interessante salesfunnel, die omzet verhoogt en je investering terugverdient.
Haal ook meer rendement uit je leads én je budgetten!

Microsoft - Dirk van OudvorstHeliview PMS is een waardevolle verlenging van ons salesteam. Doordat we snel kunnen opschalen zijn er veel meer klantcontacten én concrete leads. Deze samenwerking bevalt ons al jaren prima.”

Dirk van Oudvorst – Microsoft

Bas RookhuijzenHeliview PMS tilde ons marketingplan naar een hoger niveau, met name wat betreft de Marketing en Sales alignment. Dit resulteerde in een betere conversie en razendsnelle persoonlijke follow-up.”

Bas Rookhuijzen – Google 

Wouter TiebotEr zit een team van Marketeers in Breda bij Heliview PMS dat constant leads kwalificeert en naar ons doorzet. Zo boosten we onze salesfunnel. Ook volgt Heliview PMS leads op bij ons op kantoor. ”

Wouter Tibot – Citrix

Vooraf weten of je campagne succesvol kan zijn

Gratis onderzoek: in 20 uur testen we jouw propositie, op ónze kosten

Ben je in het verleden teleurgesteld door de resultaten van een telefonische leadgeneratie campagne? Of wil je jouw boodschap testen bij je doelgroep? Dan is ons Haalbaarheidsonderzoek iets voor jou. In 20 uur testen we kosteloos of jouw campagne met jouw propositie succesvol kan zijn.

No cure no pay? No way!

Regelmatig krijgen we de vraag of we willen werken op basis van ‘no cure no pay’. Of we een x-aantal leads/afspraken kunnen garanderen. We leggen dan uit dat we dat best kunnen, maar niet willen. Want wat voor leads of afspraken krijg je, als je een bedrijf afrekent op volume? Juist, meestal kwalitatief niet de beste. Bij ons betaal je daarom niet voor aantallen, maar voor kwaliteit. Wij zetten een lead alleen naar je door, als deze uitgebreid is gekwalificeerd én door onze interne kwaliteitscheck gekomen is!

Meer weten over B2B Leadkwalificatie?

Ontdekken

Doe de keuzehulp en je weet binnen 1 minuut of B2B Leadkwalificatie voor jou de beste oplossing is.

Brochure lezen

Download de B2B Leadkwalificatie brochure met aanvullende informatie.

Contact opnemen

Laat je adviseren door een van onze sales collega’s, bespreek de mogelijkheden en laat eventueel een offerte opstellen.

Onze werkwijze

Deze bedrijven gingen je voor