Referenties van onze klanten

Door de jaren heen hebben wij onze Sales helden al voor veel verschillende grote en kleine ICT-bedrijven in mogen zetten. Wij zijn trots op het vertrouwen dat wij hun commerciële succes in een stroomversnelling kunnen zetten.

Google

Bas Rookhuijzen

“De afstemming tussen Marketing en Sales blijft een uitdaging. Heliview PMS heeft ons marketingplan naar een hoger niveau getild, met name met betrekking tot de Marketing en Sales alignment. Het resultaat is dat veel meer leads sneller geconverteerd zijn.”

Bas Rookhuijzen
Head of Marketing Benelux Google Cloud

SAP

SAP-Karin Slenders

“Heliview PMS snapt het totale demand proces goed. Door onze samenwerking hebben we al na een halfjaar een hogere pijplijn value met marketing leads als bron.”

Karin Slenders
Marketing Director SAP Netherlands

Microsoft

Microsoft - Dirk van Oudvorst

“Heliview Professional Marketing Services is een waardevolle verlenging van ons salesteam. Doordat we via Heliview PMS snel kunnen opschalen zijn er veel meer klantcontacten én concrete leads. Deze samenwerking bevalt ons al jaren prima.”

Dirk van Oudvorst

Business Development Manager

Portiva

Portiva-Marcia Moestoredjo

“Er zit een zeer gedreven Inside Sales Marketeer van Heliview PMS bij ons op locatie. Deze heeft in 3 maanden tijd al 30 SQL’s voor ons gegenereerd.”

Marcia Moestoredjo
(Interim) Manager Marketing & Communications

CAM IT Solutions

CAM - Tom Storm

“We werken al 9 jaar samen met Heliview PMS. Dit heeft mede geholpen om CAM op de kaart te zetten en naamsbekendheid te creëren. Het persoonlijke gevoel dat ik ervaar bij Heliview PMS is voor mij hun onderscheidende factor.”

Tom Storm
Go-To-Market Manager

Trend Micro

Trend Micro - Ilona

“Heliview PMS onderscheidt zich door flexibiliteit en door kennis van de IT-markt. Dat is de kracht van Heliview PMS; ze begrijpen het bredere spectrum van de markt.”

Ilona van Ginkel
Marketing Manager 

Citrix

Wouter Tiebot - Citrix

“Ik ben heel blij met hoe Heliview PMS ons heeft geholpen. En nog steeds helpt. We lopen voor op onze targets en ik kan mij volledig focussen op de strategie en het bedenken van nieuwe interessante initiatieven.”

Wouter Tiebot

Marketing Manager

SAP Concur

SAP Concur - Hanneke van Leeuwen

“Het is een uitdaging om bij nieuwe klanten aan tafel te komen. Door een Round Table kun je laten zien wat voor kennis je in huis hebt. De professionaliteit en betrokkenheid tijdens het gehele voortraject is een grote USP van Heliview PMS, evenals de vakkundige moderators.”

Hanneke van Leeuwen

Marketing Director

CCH Tagetik

Yvonne van Schaik - Tagetik

“Heliview PMS luistert naar ons verhaal en komt met een duidelijke visie die zich doorvertaalt naar een heldere aanpak van het gehele proces. Pragmatisch en professioneel.”

Yvonne van Schaik
Marketing Manager Benelux