Referenties van onze klanten

Door de jaren heen hebben wij onze Sales helden al voor veel verschillende grote en kleine ICT-bedrijven mogen inzetten. Wij zijn trots dat wij mogen bijdragen aan het versnellen van hun commerciële succes.

Leadkwalificatie

Heutink ICT

Heutink-Tom Linderman

“Heliview PMS onderscheidt zich vooral door deskundigheid, een goede rapportage en de kwaliteit van de medewerkers. De eerste campagne heeft een complete database en ruim 20 afspraken opgeleverd.”

Tom Linderman

Teamleider Voortgezet Onderwijs & Online Communicatie

5feetsessions

IMG_4404

”Heliview PMS is een waardevolle toevoeging. Buiten dat het hele leuke mensen zijn om mee samen te werken, die tevens actief meedenken, begint de samenwerking z’n vruchten af te werpen. De eerste betalende klanten zijn al binnen.”

Bas Nederlof
Chief Marketing Officer 

Google

Bas Rookhuijzen

“De afstemming tussen Marketing en Sales blijft een uitdaging. Heliview PMS heeft ons marketingplan naar een hoger niveau getild, met name met betrekking tot de Marketing en Sales alignment. Het resultaat is dat veel meer leads sneller geconverteerd zijn.”

Bas Rookhuijzen
Head of Marketing Benelux Google Cloud

Traidant

Traidant - Irfaan Adhien

“Heliview PMS helpt ons met het vullen van onze database met leads, het verfijnen van onze propositie en het vergroten van onze naamsbekendheid. Heliview PMS is proactief en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Mensen, skills en database; dat is de belangrijkste reden om met Heliview PMS te werken.”

Irfaan Adhien

Directeur Traidant

Citrix

Wouter Tiebot - Citrix

“Ik ben heel blij met hoe Heliview PMS ons heeft geholpen. En nog steeds helpt. We lopen voor op onze targets en ik kan mij volledig focussen op de strategie en het bedenken van nieuwe interessante initiatieven.”

Wouter Tiebot

Marketing Manager

Lead-Desk

SAP

SAP-Karin Slenders

“Heliview PMS snapt het totale demand proces goed. Door onze samenwerking hebben we al na een halfjaar een hogere pijplijn value met marketing leads als bron.”

Karin Slenders
Marketing Director SAP Netherlands

Microsoft – Educatie

Microsoft - Dirk van Oudvorst

“Heliview Professional Marketing Services is een waardevolle verlenging van ons salesteam. Doordat we via Heliview PMS snel kunnen opschalen zijn er veel meer klantcontacten én concrete leads. Deze samenwerking bevalt ons al jaren prima.”

Dirk van Oudvorst

Business Development Manager

Microsoft – Surface

Paul Honout

”De ene lead is de andere niet. Er moet goed doorgevraagd worden naar de situatie van de klant. Heliview PMS levert ons kwalitatieve leads en helpt bij het vinden van new business opportunities.”

Paul Honout
Business Group Lead Devices

Portiva

Portiva-Marcia Moestoredjo

“Er zit een zeer gedreven Inside Sales Marketeer van Heliview PMS bij ons op locatie. Deze heeft in 3 maanden tijd al 30 SQL’s voor ons gegenereerd.”

Marcia Moestoredjo
(Interim) Manager Marketing & Communications

Trend Micro

Ilona van GInkel

“Heliview PMS onderscheidt zich door flexibiliteit en door kennis van de IT-markt. Dat is de kracht van Heliview PMS; ze begrijpen het bredere spectrum van de markt.”

Ilona van Ginkel
Marketing Manager 

CCH Tagetik

Yvonne van Schaik - Tagetik

“Heliview PMS luistert naar ons verhaal en komt met een duidelijke visie die zich doorvertaalt naar een heldere aanpak van het gehele proces. Pragmatisch en professioneel.”

Yvonne van Schaik
Marketing Manager Benelux

(Digital) Round Tables

Uniserver

Uniserver-Laura Bakker

”De eerste Round Table leverde zo’n mooi resultaat op, dat we er meteen weer 3 hebben ingekocht. Met alle deelnemers hadden we na afloop een 1-op-1 gesprek. Met 7 daarvan hebben we nu nog intensief contact.”

Laura Bakker
Channel Marketeer

SAP Concur

SAP Concur - Hanneke van Leeuwen

“Het is een uitdaging om bij nieuwe klanten aan tafel te komen. Door een Round Table kun je laten zien wat voor kennis je in huis hebt. De professionaliteit en betrokkenheid tijdens het gehele voortraject is een grote USP van Heliview PMS, evenals de vakkundige moderators.”

Hanneke van Leeuwen

Marketing Director

KnowBe4

KnowBe4-Jelle Wieringa

”Ik ga zeker verder met Digital Round Tables. De verwachtingen zijn uitgekomen; zelfs boven verwachting op sommige vlakken. De organisatie was professioneel, doelgericht en faciliterend. We waren echt onderdeel van het project. Dat is een pre, dat werkte voor ons heel goed.”

Jelle Wieringa
Security Advocate

CAM IT Solutions

CAM - Tom Storm

“We werken al 9 jaar samen met Heliview PMS. Dit heeft mede geholpen om CAM op de kaart te zetten en naamsbekendheid te creëren. Het persoonlijke gevoel dat ik ervaar bij Heliview PMS is voor mij hun onderscheidende factor.”

Tom Storm
Go-To-Market Manager