CAM IT SOLUTIONS

Tom Storm - CAM

“We werken al 9 jaar samen met Heliview PMS. Dit heeft mede geholpen om CAM op de kaart te zetten en naamsbekendheid te creëren. Het persoonlijke gevoel dat ik ervaar bij Heliview PMS is voor mij hun onderscheidende factor.”

Tom Storm
Go-To-Market – Cam IT Solutions B.V.

(sinds aug. 2017 onderdeel van KPN)

STRATEGIEËN

 • Ontzorgen van de zorg in NL met een ICT-platform dat overal toegang geeft tot je gegevens
 • Zorgmarkt goed in kaart hebben
 • Afspraken hebben met potentieel interessante bedrijven

UITDAGINGEN

 • Met marketing een handjevol echt perfecte leads genereren per jaar.

DE OPLOSSING

 • CAM op de kaart zetten door het laten organiseren en opvolgen van Ronde Tafel kennissessies.

BEHAALDE RESULTATEN

 • Heliview PMS heeft 9 jaar meegeholpen om CAM te brengen tot waar we nu staan. Van kleine lokale speler tot landelijke speler op het gebied van cure en care met klanten tot 12.000 werknemers en 500+ applicaties. Dat is best een prestatie.

GEBRUIKTE DIENSTEN

 • Round Tables
 • Round Table Knowledge Network
 • Round Table SmartView
 • B2B Leadkwalificatie
 • Lead Desk

Hoe ben je bij Heliview PMS terecht gekomen?
We werken al 9 jaar samen, dus dat weet ik eerlijk gezegd niet meer precies. Volgens mij ben ik door Heliview PMS gebeld.

Waarom heb je voor Heliview PMS gekozen?
Er waren destijds heel weinig partijen die Ronde Tafels organiseerden zoals Heliview PMS dat deed. Het concept dat Heliview PMS neerzette paste bij mij in het plaatje. Het eerste jaar was het uitproberen, maar het tweede jaar hadden we Ronde Tafels met 20 man. In de opkomst van Ronde Tafels waren we daarin samen met Heliview PMS heel succesvol.

Hoe heeft Heliview PMS je geholpen?
Ik had destijds al een cold canvasser in dienst, dus in eerste instantie zijn we alleen Ronde Tafels via Heliview PMS gaan doen. Onze focus is het verspreiden van kennis en kunde in de markt en Ronde Tafels sluiten daar goed bij aan. Daarom nemen we al jaren Ronde Tafels af. Dit heeft mede geholpen om CAM op de kaart te zetten en naamsbekendheid te creëren. Zo zijn we bekend geworden als kennispartij.

Verder heeft Heliview PMS ons ook geholpen met het maken en coördineren van afspraken met de zorg. Enerzijds door de Ronde Tafels, anderzijds door cold canvassing. Dat laatste doen we nu niet meer apart. Maar deelnemers aan de Ronde Tafels worden nog steeds nagebeld door Heliview PMS.

Wat verwachtte je van Heliview PMS?
In de begindagen moesten we de zorgmarkt vertellen wie CAM was. Ook moesten we nog uitleggen wat een Ronde Tafel was. Een Ronde Tafel sessie was toen lastiger te organiseren dan nu. De verwachting was dat Heliview PMS ons dit uit handen kon nemen en ons kon ontzorgen.

Zijn je verwachtingen uitgekomen?
We zijn al 9 jaar klant, dat zegt al genoeg. Maar alles gaat met ups en downs. Soms zijn zaken een succes en soms niet. Soms probeer je wat en lukt het niet. Zo hadden we ooit eens een Ronde Tafel georganiseerd in een vakantieweek waarin bijna niemand kon. Daar leer je van met elkaar. We moeten het samen een succes maken.

Waarin onderscheidt Heliview PMS zich?
Ik houd van eerlijkheid en duidelijkheid en dat is iets wat ik in Heliview PMS vind. De eerlijkheid, duidelijkheid en het persoonlijke gevoel dat ik ervaar is voor mij de onderscheidende factor.

Download of print deze referentie