Over ons

Onze missie: commercieel succes in een stroomversnelling

Wij geloven in ervoor gaan. In iedere dag je mouwen opstropen om verwachtingen te overtreffen. Door inzet. Door kennis van zaken. En een vleugje lef. Altijd open en eerlijk. Ons doel? Commercieel succes versnellen. Dat doen we door kwalitatieve leads te genereren voor partners en doorgroeimogelijkheden te faciliteren voor medewerkers. Zo dragen we positief bij aan het realiseren van de stip op de horizon van anderen.

Onze kernwaarden

Samen winnen

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Onze cultuur kenmerkt zich niet voor niets door gezelligheid en collegialiteit. Binnen onze organisatie is iedereen bereid elkaar te helpen. Samen staan we sterk en samen zijn we succesvol.

Doorzetten

Opgeven is geen optie. We willen echt het verschil maken voor onze klanten. We voelen ons een verlengstuk van de organisaties waarvoor we werken. Dit zorgt niet alleen voor grote betrokkenheid maar ook voor een grote drive om succesvol te zijn voor hen.

Dapper

We gaan geen uitdaging uit de weg. Heeft een klant een complexere uitdaging? Des te leuker om hiermee aan de slag te gaan.

Ontwikkeling-icoon

Ontwikkeling

Groei en ontwikkeling staan centraal bij ons. We helpen onze klanten en medewerkers om te groeien op marketing- en salesgebied. ‘Doorgroeimogelijkheden’ is geen loze kreet maar zijn er écht bij ons. Volop. Als een collega een volgende stap in zijn of haar carrière kan maken, binnen of buiten onze organisatie, zijn we oprecht blij.

Service-icoon

Klantgericht

We gaan met onze klanten om zoals we zelf ook willen dat anderen met ons omgaan. We beloven geen onrealistische, gouden bergen, maar schetsen een eerlijk beeld van wat je van ons kunt verwachten. Sowieso mag je er altijd op vertrouwen dat we kwaliteit leveren en professioneel en integer handelen.

246
Kopjes koffie per dag
45
Aantal medewerkers
35
Gemiddelde leeftijd