Vind jouw droomstage bij Heliview PMS

STAGE BIJ HELIVIEW PMS

Ben jij op zoek naar een stageplek in een leuke omgeving met gezellige, maar ook hardwerkende collega’s dan zou Heliview PMS zomaar iets voor jou kunnen zijn. Bij Heliview PMS heb je een stage waar je niet alleen mee mag denken, maar ook mee mag werken. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij veel ervaring op kan doen en jezelf kan ontwikkelen binnen het bedrijf.

Heliview PMS is..

Een jonge organisatie met ongeveer 50 spontane en enthousiaste medewerkers. Het team is hecht en er heerst een relaxte sfeer. Tijdens de lunchpauze spelen we samen een potje tafelvoetbal in de kantine, oh.. en daar lunchen we dan natuurlijk ook! Ga jij liever even naar buiten? Dan kan dat natuurlijk ook. Samen met een groepje collega’s lopen we in de pauze naar Albert Heijn waar iedereen zijn eigen broodje, salade of yoghurtje kan halen. Aan het einde van een drukke werkweek luiden we het weekend gezellig samen in met onze vrijdagmiddagborrel.

Wat zeggen oud-stagiaires over ons:

 

“Stage lopen bij Heliview PMS is erg leerzaam en veelzijdig. Je wordt vanaf dag 1 aan het werk gezet. Het team is erg gezellig en iedereen staat open voor een praatje of vragen die je hebt. Ze bieden je echt de kans nieuwe kennis op te doen, te leren en jezelf te ontwikkelen!”

WAAR WIL JIJ WERKEN?

COMMERCIËLE MEEWERKSTAGE

Wij zijn op zoek naar HBO HEAO-CE studenten die bij ons ervaring op wilt doen binnen het Inside Sales team. Aanvang van de stage is in overleg.

MARKETING & COMMUNICATIE MEEWERKSTAGE

We zoeken een HBO Communicatie student die aan de slag wil met content en social media. 
Meer info >

OPEN SOLLICITATIE

Op zoek naar een leuke stage, maar is er momenteel geen passende stagevacature voor jou? Stuur dan je motivatiebrief en CV via onderstaande link.

Heb je vragen? Bel gerust naar 076 – 800 60 65 of mail naar hrm@heliview.nl en Lot Peeters helpt je graag verder.

WAT MAG JIJ VAN HELIVIEW PMS VERWACHTEN?

  • Je kunt als derdejaarsstudent bij ons terecht voor een praktijkstage
  • Als vierdejaarsstudent kun je bij ons terecht voor een afstudeeronderzoek
  • Een gezellige en informele werksfeer
  • Een prima stagevergoeding
  • Uitdagende stagewerkzaamheden
  • Flexibele werktijden: je mag beginnen tussen 8.00-9.00 uur
  • Goede bereikbaarheid: ons kantoor is 3 minuten lopen vanaf treinstation/bushalte Prinsenbeek.

Nieuwsgierig naar ons team en met wie jij mag werken?